Şehit Nazmi Ermurat İlkokulu

Vizyon: KAVAKYOLU PAŞA İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Çocuklarımızın gelecekleri için en sağlam temelleri bilinçli ve doğru bir şekilde atabilmek adına; eğitim alanındaki ve teknolojideki gelişmeleri sürekli takip edip, okulumuzun eğitim kalitesini sürekli arttırarak bulunduğumuz bölgede eğitim kalitesiyle örnek gösterilen ve mensubu olmakla gurur duyulan bir kurum olma kimliğini sürdürmek.

Misyon: KAVAKYOLU PAŞA İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30-11:55 13:00-14:35