Türkiye 1.si Öğrencimiz Göğsümüzü Kabarttı

Okilistik tarafından yapılan deneme sınavında Okulumuzun 3/A sınıfından Elif Zehra ÖZDEMİR diğer rakiplerini geride bırakarak TÜRKİYE 1. Si oldu.

18.04.2015 851

Okulistik şirketi tarafından yapılan son deneme sınavının açıklanmasıyla birlikte oklumuz büyük mutluluk yaşadı. Okulumuzun 3/A sınıfından Elif Zehra ÖZDEMİR diğer rakiplerini geride bırakarak TÜRKİYE 1. Si oldu. Bu başarının ardından düzenlenen törenle öğrencimize Okul İdaremiz ve öğretmeni tarafından hediyeler verilerek başarılarının devamı dilendi.