Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Öğrenci ve öğretmenlerimizin büyük özenle hazırladıkları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin yoğun ilgisi altında coşkuyla kutlandı.

24.04.2016 579

Kutlama programı Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ardından günün anlam ve önemiyle ilgili yapılan konuşmayla başladı. Program okulumuz anasınıfları ve ilkokul öğrencilerimizin yaptıkları birbirinden güzel dans ve tiyatro gösterileri ile devam etti. Yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; törenimize katılan tüm halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.