Okulumuzda 2016-2017 Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı ve Genel Veli Toplantısı Yapıldı

Okulumuzda 2016-2017 Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı ve Genel Veli Toplantısı Yapıldı

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı "Okul Aile Birliği Toplantısı" ve "Genel Veli Toplantısı"  13/11/2016 tarihinde saat 10:30 da okulumuzda velilerimizin büyük çoğunluğunun katılımıyla yapıldı.

13.11.2016 313

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı "Okul Aile Birliği Toplantısı" ve "Genel Veli Toplantısı"  13/11/2016 tarihinde saat 10:30 da okulumuzda velilerimizin büyük çoğunluğunun katılımıyla yapıldı.  Okul Aile Birliği Toplantısı okul müdürü Muammer DEMİR başkanlığında ve tüm öğretmenlerimizin katılımıyla yapıldı.

Okul müdürü Muammer DEMİR konuşmasına öncelikle katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederek başladı. Daha sonra öğrencilerin temizliklerine önem göstermesi, kılık kıyafet kurallarına uygun olarak gelmeleri, ilk derse geç gelmemeleri gibi konularda velilerimize detaylı konuşmayı yaptı. Devamsızlık konusuna da değinen okul müdürümüz devamsızlık yapılmaması konusunda velilerimizin daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Okul müdürü Muammer DEMİR veli toplantısının sonunda, eğitim-öğretimin sağlam ayaklar üstünde durabilmesi için velilerimizin rolünün bu süreçte büyük olduğunu vurgulayarak onlarında desteğini istedi. Toplantı sonrası Okul Aile Birliğinin toplantısı yapılarak yeni yönetim oluşturuldu.

Toplantıların ardından Sınıf rehber öğretmenleri ve branş öğretmenleri veliler ile özel görüşmeler yaptı.

Okul Aile Birliği ve Veli ToplantısıOkul Aile Birliği ve Veli ToplantısıOkul Aile Birliği ve Veli ToplantısıOkul Aile Birliği ve Veli ToplantısıOkul Aile Birliği ve Veli ToplantısıOkul Aile Birliği ve Veli ToplantısıOkul Aile Birliği ve Veli Toplantısı