Erzincan Üniversitesi Öğrencileri Okulumuzu Şenlendirdi

Erzincan Üniversitesi öğrencileri tarafından Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında fidan dikimi yapıldı.

20.04.2016 805

Okulumuzun bahçesinde Erzincan Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri tarafından Topluma Hizmet Uygulaması dersi kapsamında fidan dikimi yapıldı. Okul müdürümüz Muammer DEMİR’in de eşlik ettiği fidan dikiminde eğlenceli anlar yaşandı. Fidan dikiminin ardından hatıra fotoğrafı çektiren misafirlerimiz memnuiyetlerini dile getirerek okulumuzdan ayrıldılar.

Okulumuzda bu etkinliği gerçekleştirdikleri için Erzincan Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz.