Çocuklar Gülsün Diye - Hasan Boyoğlu Anaokulu´nun Açılışı Yapıldı

Çocuklar Gülsün Diye - Hasan Boyoğlu Anaokulu´nun Açılışı Yapıldı

Çocuklar Gülsün Diye Derneği´nin 25. Anaokulu, okulumuzda düzenlenen törenle açıldı.

08.11.2014 1150

Gülben ERGEN’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Okul yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği, “Çocuklar Gülsün Diye - Hasan Boyoğlu Anaokulu" okulumuzda yapılan açılış töreniyle eğitim hayatına başladı.

 “Çocuklar Gülsün Diye - Hasan Boyoğlu Anaokulu”nun açılış töreni Erzincan Valisi Süleyman KAHRAMAN, Belediye Başkanı Cemalettin BAŞSOY, Vali Yardımcısı Fatih KAYA, İl Millî Eğitim Müdürümüz Aziz GÜN, Kavakyolu Belediye Başkanı Fikret KESKİN, Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Sanatçı Gülben ERGEN, Başkan Yardımcısı Elvan OKTAR ve devlet protokolü katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende konuşma yapan sanatçı Gülben ERGEN, “Hepinize çok teşekkür ederim. Bu soğuk günde güneş açtırdınız buraya gelerek, bizi ve okulumuzu yalnız bırakmayarak. Biz Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak 25’nci anaokulumuzu sizin beldenizde bu güzel şehrinizde açıyoruz. Bütün annelere babalara çocuklara selam ediyorum. Eğitim alacak bütün öğrencilerimizi canı gönülden kucaklıyorum. Bu anaokulundan mezun olup bu ilkokula gidecekler. Sonra lise mezunu olacaklar, üniversite mezunu olacaklar. Ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacaklar. Bizde okul öncesi eğitimin ilk basamağıyla onlara bu fırsatı vermiş olacağız” dedi.

Törende konuşma yapan Erzincan Valisi Süleyman KAHRAMAN, eğitime yapılan yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek; “Burada çok önemli bir yatırımı hizmete açıyoruz. Bugün çok sevinçliyiz. Burada vatandaş, devlet ve sivil toplum örgütlerinin güzel bir işbirliği bundan dolayı mutluyuz. Eğitime yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır. İnsana yapılan yatırım en iyi bir şekilde neticesini aldığımız bir yatırımdır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Süleyman KAHRAMAN ve Belediye Başkanı Cemalettin BAŞSOY, sanatçı Gülben ERGEN’E plaket ve Erzincan işi işlemeli bakır tabak hediye ettiler. Hediye takdiminin ardından sanatçı Gülben ERGEN’İN başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından yaptırılan anaokulunun açılışı yapıldı.


Çocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün DiyeÇocuklar Gülsün Diye