18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Etkinlikleri

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Etkinlikleri

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Okulumuzda Öğretmenlerimiz rehberliğinde hazırlanan bir programla gerçekleştirildi.

21.03.2016 529

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Okulumuzda Öğretmenlerimiz rehberliğinde hazırlanan bir programla gerçekleştirildi. Törene okulumuz öğrencileri ile birlikte veliler ve öğretmenler katıldı. Törende açılış konuşmasını Sosyal Bilgiler Öğretmeni Meriç YILMAZ tarafından yapıldı. Törende duygulu anlar yaşanırken öğrencilerimiz okudukları şiirler ve oratoryo ile bu anlamlı zaferi bizlere yaşatan şehitlerimize minnettar olduklarını gösterdiler. Tören sonunda emeği geçen öğrencilerimize teşekkür belgesi verildi. Türk tarihinin dönüm noktalarından olan ve bağımsızlık savaşının temellerinin atıldığı Çanakkale Zaferi´nin 101. yıldönümünde canlarını ortaya koyan Çanakkale şehitlerini ve gazilerini minnetle ve şükranla anıyoruz. Anma programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü